Pastrav in folie

de Ola_la in Pastrav, 16 Apr 2013 | 11857 vizualizari

 

Usor, sanatos si foarte gustos !

 

INGREDIENTE

  • 1 pastrav
  • 1 rosie
  • 3 catei de usturoi
  • 2 lingurite busuioc
  • 2 lingurite patrunjel (verde sau deshidtarat)
  • 2 lingurite oregano
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 1 lamaie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav in folie:

Se pregateste un "mujdei" din usturoiul pisat cu oregano, busuioc si patrunjel, sare si piper si zeama de la jumatate de lamaie. Apoi, se pune pastravul pe folia unsa cu ulei de masline, si in interior de adauga felii de rosie, felii de lamaie si acel mujdei. Se impacheteaza si se da la cuptorul incins circa 15-20 de minute, intr-o tava indiferent de aliajul sau.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav in folie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Peste pe pat de legume (in vasul roman)