Pentru azi va recomand ceva gustos;daca mie nu mi-ar fi placut ,o stergeam din caietul cu retete pe care-l pregatesc pentru fete!!
Va spun ca niciodata nu am incercat sa gatesc acest amestec de varza alba cu rosie si poate nici acum nu o faceam daca nu era ratacita prin frigider o varza mica rosie;rezultatul??/DELICIU!!
Pestele curatat, spalat, condimentat cu sare, boia, putin cimbru, il lasam deoparte
In vasul ce urmeaza sa-l punem la cuptor, inabusim ceapa si ardeiul taiate marunt in unt si putina apa, adaugam rosiile apoi cele doua verze taiate fideluta si frecate cu sarea de lamaie; amestecam totul bine, adaugam si 1 pahar cu apa apoi lasam la foc mic cu capac 30 min; dupa ce varza este fiarta, condimentam dupa gust cu sare, cimbru, piper, cumin, usturoi pisat, punem deasupra pestele si lasam la cuptor 30 min, dupa acest timp scoatem vasul, intoarcem pestele sa se rumeneasca 15 min dupa care se poate servi, cum altfel decat cu mamaliguta.
1
se poate pregati cu orice alt peste