Pastrav la cuptor cu legume

de reisnaor_2006 in Pastrav, 6 Mar 2015 | 17253 vizualizari

 

Un peste gustos avand Omega 3 si fiind o sursa excelenta de energie fara grasimi rele, doar cu grasimi bune.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de pastrav
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 rosie
  • 1 lamaie
  • 7 catei de usturoi
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav la cuptor cu legume:

Preincalzim cuptorul la 200 grade C. Asezam pastravii spalati si curatati de solzi, lasam coada, in tava cuptorului tapetata cu hartie de copt. Ungem pestii cu uleiul de masline, ii stropim cu zeama de la lamaie, ii crestam, apoi ii condimentam cu sare si piper.

Asezam legumele taiate felii subtiri in interiorul pestelui si pe langa el. Dam tava la cuptor pentru 20 de minute.

Pofta buna.

TIPS-URI

1

Ca sa verificam daca pestele e patruns apasam cu un deget. Daca carnea este tare si opune rezistenta la apasare, il mai lasam 5-10 minute la cuptor. In momentul in care carnea este moale la atingere, pestele este gata pentru a fi servit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav la cuptor cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]