Păstrăv la cuptor

de elucubratiiculinare in Pastrav, 1 Mai 2013 | 7198 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 păstrăvi,
  • 250 g ciuperci,
  • 1-2 legături de ceapă verde,
  • 1 linguriță boia,
  • 2-3 linguri ulei,
  • sare, piper,
  • pătrunjel verde,
  • lămâie.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Păstrăv la cuptor:

Păstrăvii eviscerați și spălați bine se condimentează cu sare și piper.
Ciupercile tăiate feliuțe subțiri și ceapa verde tăiată mărunt se amestecă într-un castron și se condimentează cu sare, piper și boia.
Într-o tavă de Jena sau într-o tavă tapetată cu hîrtie de copt punem păstrăvii umpluți cu amestecul de ciuperci. 
Atât tava cât și hârtia trebuiesc unse cu ulei. După ce aranjăm păstrăvii în tavă, se stropesc cu ulei și se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade pentru 25-30 minute.
La servire ornăm cu pătrunjel verde și lămâie.
Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Păstrăv la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
O masa cu pastrav