Paste penne cu sos de mustar

de Julie in Penne, 8 Noi 2010 | 11738 vizualizari

 

O salata usoara, delicioasa,care se prepara destul de repede si iti ofera un plus de satietate.

 

INGREDIENTE

  • 200 g penne,
  • 1 ardei gras rosu,
  • 1 ardei gras verde,
  • 200 g sunca de pui, 
  • 1 galbenus,
  • 3 lingurite mustar clasic,
  • 10 ml ulei,
  • sare, piper,
  • zeama de lamaie,
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste penne cu sos de mustar:

Pastele se fierb in apa cu sare, se scurg si se clatesc cu apa rece. Mustarul se amesteca cu galbenusul de ou si uleiul turnat in fir subtire ca la maioneza. Dupa ce sosul s-a legat si a crescut se adauga sare, piper si zeama de lamaie dupa gust. Pastele se pun intr-un bol,peste ele se adauga : ardeii tocati cuburi , sunca de pui taiata feliute si sosul de mustar. Se amesteca bine si se da la rece pana in momentul servirii.

O mancare ce poate fi servita la pranz ,cina dar si ca o gustare rapida.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste penne cu sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Penne cu sos de rosii , piept de pui si ciuperci