Paste gratinate

de epurasha2bb in Paste, 10 Iun 2010 | 6484 vizualizari

 

reteta facuta super rapid si a iesit yummy.

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de sunculita /bacon
  • 1 ou
  • 1 jumatate de vanata mica
  • 1 fir de ceapa verde
  • 2 graunti de usturoi 
  • 2 ciuperci proaspete champignion albe
  • 1 ardei kapia rosu
  • cateva linguri de pasta de tomate
  • 2 linguri ulei
  • sare, piper
  • tagliatelle simple
  • 100 g cascaval

 

Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste gratinate:

Punem la fiert o oala cu apa si putina sare si cand clocoteste dam drumul la tagliatelle si dam focul mic.Acoperim cu capacul 6 minute si apoi scurgem apa si clatim tagliatellele sub jet scurt de apa rece.

Am spalat, curatat si tocat legumele si apoi le-am pus la calit in tigaia cu 2 linguri de ulei.Am adaugat putina apa din oala in care fierbeau pastele.Adaugam si pasta de tomate, sare si piper.

Cand e gata sosul(trebuie sa fie gros si mai inchis la culoare) pregatim cuptorul, il incingem putin, apoi ungem o tavita cu unt si punem inati un strat de paste apoi unul de sos si apoi iar paste.

Deasupra asezam bucatele de cascaval si de sunculita si oul batut.Dam la cuptor pana se rumeneste.Servim caldut.

E o reteta din aia, ''banala '', cum zice gaby, :), dar daca va ramane un sos de legume il pueti folosi sub aceasta forma si iese ceva bun si rapid.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste gratinate" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (18)

Sylvia 1

11.06.2010, 12:05

Si de la mine toate furculiele, arata superb !

mihaelar63 1

12.06.2010, 04:28

vai , vai ce pofta imi este

ionix 1

14.06.2010, 18:45

la favorite cu ea

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle de casa cu sos de smantana si cascaval