reteta facuta super rapid si a iesit yummy.
Punem la fiert o oala cu apa si putina sare si cand clocoteste dam drumul la tagliatelle si dam focul mic.Acoperim cu capacul 6 minute si apoi scurgem apa si clatim tagliatellele sub jet scurt de apa rece.
Am spalat, curatat si tocat legumele si apoi le-am pus la calit in tigaia cu 2 linguri de ulei.Am adaugat putina apa din oala in care fierbeau pastele.Adaugam si pasta de tomate, sare si piper.
Cand e gata sosul(trebuie sa fie gros si mai inchis la culoare) pregatim cuptorul, il incingem putin, apoi ungem o tavita cu unt si punem inati un strat de paste apoi unul de sos si apoi iar paste.
Deasupra asezam bucatele de cascaval si de sunculita si oul batut.Dam la cuptor pana se rumeneste.Servim caldut.
E o reteta din aia, ''banala '', cum zice gaby, :), dar daca va ramane un sos de legume il pueti folosi sub aceasta forma si iese ceva bun si rapid.