Paste cu ton si scoici

de Sabina in Cannelloni, 23 Mai 2009 | 10967 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 conserve de ton
  • 1 borcanel cu scoici
  • paste
  • 2 catei de usturoi
  • 4 paste de rosii
  • 1 rosie coapta coapta
  • ardei iute (uscat)
  • ulei de masline
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ton si scoici:

Se pun pastele la fiert in apa in care am adaugat sare si ulei de masline.

Intr o tigaie, se incinge uleiul de masline si se caleste usturoiul tocat marunt. Adaugam tonul si scoicile cand usturoiul capata o culoarea aurie.

Dupa alte 5-6 minute adaugam pasta de rosii si rosia tocata cubulete si 2 cescute mici de apa. Condimentam si lasam sa scada sosul. Cand acesta este gata, adaugam pastele fierte si mai lasam pe foc 2-3 minute pentru a se intrepatrunde aromele.
Pastele se servesc calde si se poate rade pe deasupra parmezan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ton si scoici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

gaby_gabytza 1

16.09.2011, 18:21

uschy 1

05.11.2011, 20:36

super reteta...am incercat-o si nu ma mai satur, in plus si prietenii ma pun sa o fac mereu...va multumesc...

Sabina 1

15.11.2011, 13:58

uschy, si eu fac ravagii cu reteta asta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu ricotta si spanac