Paste cu ton

de katty in Paste, 16 Noi 2014 | 15298 vizualizari

 

O reteta usoara de paste , ce merge perfect la cina .

 

INGREDIENTE

  • 300 gr paste scurte(melci)
  • 1 dovlecel
  • 2 fire praz subtiri
  • 200 gr branza feta
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 conserva ton in ulei
  • 2 linguri rosii cuburi din conserva
  • busuioc
  • sare
  • piper negru proaspat macinat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ton:

Fierbem pastele in apa clocotita cu sare , al dente , conform instructiunilor de pe ambalaj . Le trecem printr-un jet de apa rece si le scurgem.
Pornim cuptorul la 200 grade .
Taiem rondele partea alba a prazului ,taiem cubulete dovleceii si branza feta .ncintam uleiul intr-o tigaie si calim ceapa . Adaugam dovleceii . Punem sare si piper , dupa gust . Lasam dovleceii sa se inmoaie usor , apoi stingem focul.
Scurgem tonul si pastram uleiul cu care vom unge tava(una mai mare sau 2 mai mici).
Adaugam peste dovlecei pastele scurse , tonul ,jumatate din cantitatea de branza feta si  rosiile cuburi .Amestecam usor si turnam compozitia in forme . Deasupra punem restul de branza . Punem la cuptor pentru 10-15 minute .Cu cateva minute inainte de a scoate , adaugam busuioc .

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Paste cu ton si ciuperci