Paste cu ton

de Larisel in Spaghete, 29 Sep 2013 | 11219 vizualizari

 

Una dintre retetele mele preferate

 

INGREDIENTE

  • paste Bartilla cam 300 de grame
  • o conserva de ton in ulei propriu
  • ceapa
  • parmezan
  • patrunjel
  • suc de rosii
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ton:

Pastele se pun la fiert conform instructiunilor scrise pe pachet.

Ceapa se toaca marunt (eu una o toc cat mai marunt posibil), se toaca patrunjelul.

In tigaia cu ulei incins se pune ceapa pana se face aurie apoi se adauga tonul. 

Se condimenteaza dupa gust si dupa cateva minute se adauga sucul de rosii si patrunjelul.

Dupa ce s-a gatit, turnam tonul peste pastele scurse, adaugam si parmezan si amestecam.

Se serveste cu pofta!!

TIPS-URI

1

Nu exista limita pentru parmezan!! Cu cat mai mult cu atat mai bun!

2

Se pot folosi si masline.

3

Dupa gust se poate folosi si zeama de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu ton