Paste de orez cu legume

de PurpleM in Spaghete, 11 Oct 2010 | 6927 vizualizari

 

Simplu si gustos!

 

INGREDIENTE

  • 200 grame de paste de orez subtiri sau late
  • un morcov
  • jumatate de dovlecel sau 100 de grame de varza alba tocata
  • 2-3 linguri de ulei de masline
  • mirodenii
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste de orez cu legume:

Se pun pastele la fiert conform indicatiilor de pe ambalaj (de obicei se fierb in maxim 5 minute, depinde de grosime). Se rad morcovul si dovlecelul (daca nu aveti dovlecel un bun substitut este varza alba) si se pun la calit un uleiul de masline. Se tin pe foc circa 3-4 mimute apoi se adauga pastele scurse in prealabil. Se adauga mirodenii dupa gust (eu una prefer busuiocul). Se servesc cale sau reci.

TIPS-URI

1

Pastele se pun la fiert in apa fierbine in care putem pune putina sare si ulei ca sa nu se lipeasca de oala.

2

Daca vreti ca legumele sa fie moi si bine facute le puteti tine mai mult pe foc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste de orez cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu gamberetti si dovlecei