Paste cu sos de ciuperci

de madi_marin in Paste, 5 Aug 2017 | 4414 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g paste
  • 6 ciuperci champignon
  • 1 ceapă mică
  • 1 roşie
  • suc de roşii
  • 1 lingură pastă de tomate
  • oregano uscat
  • 2 căţei de usturoi
  • pătrunjel proaspăt
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos de ciuperci:

Pastele se pun la fiert conform indicaţiilor de pe ambalaj.

Ceapa şi usturoiul tocate mărunt se călesc în puţin ulei.

Se adaugă ciupercile şi roşia tăiate cuburi şi se mai lasă câteva minute pe foc.

Se adaugă apoi pasta de tomate şi sucul de roşii, oregano, sare şi piper după gust.

Se fierbe totul pentru maxim 5 minute, după care sosul de ciuperci se poate amesteca cu pastele fierte şi scurse bine de apa.

Dacă nu se servesc în post, se poate presăra deasupra în afară de pătrunjel tocat mărunt, caşcaval ras.

Sunt bune atât calde, cât şi reci.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Macaroane cu branza