Paste cu sos de ardei copti

de ianculubita in Fusilli, 31 Iul 2013 | 4764 vizualizari

 

Pentru azi doua retete celicioase cu paste

 

INGREDIENTE

  • 1punga paste scurte
  • 3ardei grasi galbeni
  • 1ardei gras rosu kapia
  • cateva fire de busuioc verde
  • 1ceapa
  • 1catel de usturoi
  • 200ml smantana lichida
  • 2linguri ulei de masline
  • cimbru uscat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos de ardei copti:

Ardeii copti curatati de coaja,seminte,cotoare,taiati suvite,ii punem intr-o sita sa se scurga;

ceapa si usturoiul taiate foarte marunt,le calim in ulei incins,adaugam fasiile de ardei galben(oprim cateva pentru decor),putin cimbru si lasam pe foc 3-4min,adaugam apoi smantana,busuiocul taiat,sare,piper iar dupa cateva minute facem un sos fin cu blenderul,potrivim de gust dupa care-l rasturnam in sosiera.

Intr-un castron punem pastele fierte si scurse,deasupra sosul si ornam cu suvite de ardei si busuioc iar alaturi sosul pentru cine mai doreste

TIPS-URI

1

pentru o zi de post,inlocuim smantana lichida cu smantana vegetala

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de ardei copti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu piept de pui si smantana - Reteta unui preparat gustos si cremos