Paste Fileti di pollo cu ciuperci

de Andrada28 in Fusilli, 7 Apr 2017 | 2331 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g Penne Rigate/Fusilli/Scoici Barilla
  • 2 cepe
  • 2 bucati piept de pui dezosat
  • 1 borcan 400 g ciuperci / ciuperci champignon proaspete
  • 3 linguri smantana dulce
  • 200 g lapte
  • 1 lingura faina
  • ulei
  • sare
  • piper
  • verdeata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste Fileti di pollo cu ciuperci:

Se curata 2 cepe, se taie marunt. Se taie pieptul de pui cubulete, respectiv ciupercile se spala si se taie felii. Se pune in tigaie ulei, astfel incat sa se acopere fundul tigaii, cand se incalzeste, se pune ceapa la calit, dupa ce se caleste putin, se pun ciupercile si pieptul de pui pana se calesc putin. Apoi se amesteca o lingura faina cu smantana si cu laptele si se pune in tigaie peste ciupercile, pieptul de pui si ceapa calita. Se adauga sare, piper si verdeata (patrunjel, oregano).

Intre timp, se pun pastele la fiert. Dupa ce se fierbe sosul preparat si pastele, se storc pastele de apa, apoi se adauga peste sos si se amesteca.

La final, puteti presara parmezan peste ele, in farfurie, sunt delicioase!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste Fileti di pollo cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui cremos cu bacon si paste