- Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj (in apa cu sare si putin ulei de masline).
- Intre timp somonul care a fost sarat in prealabil il punem pe gratar sa se prajeasca , intorcandu-l pe ambele parti. Il scoatem pe o farfurie si il taiem cubulete mici.
- Pisam usturoiul si intr-o tigaie punem la incins ulei de masline (de buna calitate) si adaugam usturoiul. Il lasam atat pana sa capete o culoare si gust apoi adaugam rosia taiata cubulete mici (sunt bune si rosiile cherry taiate in jumate, dar eu nu am avut). Lasam cca 5-7 minute sa se inmoaie rosiile. Adaugam sare, piper si apoi adaugam somonul . Mai lasam pe foc cca 5 minute si aduagam busuioc verde tocat marunt.
- Adaugam pastele scurse de apa (niciodata sa nu spalati pastele dupa ce le.ati fiert).Se amesteca si se mai adauga frunze de busuioc proaspete.
Pofta mare!!!
1
Se servesc cu parmezan ras deasupra.