Nu-i pentru ce se pregateste ca-i pentru ce se nimereste. Am dorit sa fac felii de curcan cu ceapa verde si cascaval. Am pregatit feliile, le-am pus la cuptor si... le-am uitat cam mult acolo. Erau atat de uscate incat doar "re-hidratate" erau consumabile. Am intors-o ca la Braila si am pus pieptul taiat felii in sos de rosii langa niste paste.
Pieptul de pui portionat l-am dat prin amestecul de iaurt , mustar , sare , piper si oregano uscat . L-am copt cu ceapa verde deasupra pus in tava tapetata cu hartie de copt .
Pastele le-am fiert in multa apa cu sare si apoi le=-am scurs .
Am curatat si spalat ceapa si ardeiul rosu .
Am tocat legumele si le-am calit in ulei . Am adugat rosiile ,frunza de dafin , sare , miere .
Sosul se da in clocot 5 minute impreuna cu busuioc verde tocat si pieptul de curcan tait fasii mai inguste .
Serviti pastele calde cu sos si carne .
Decorati cu busuioc verde .
1
Fierbeti pastele mai putin decat este indicat pe ambalaj daca vor fi servite cu sos .