Paste cu piept de curcan

de mihaelar63 in Paste, 6 Mar 2015 | 5747 vizualizari

 

Nu-i pentru ce se pregateste ca-i pentru ce se nimereste. Am dorit sa fac felii de curcan cu ceapa verde si cascaval. Am pregatit feliile, le-am pus la cuptor si... le-am uitat cam mult acolo. Erau atat de uscate incat doar "re-hidratate" erau consumabile. Am intors-o ca la Braila si am pus pieptul taiat felii in sos de rosii langa niste paste.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piept curcan
  • 100 ml iaurt
  • 2 linguri mustar
  • sare
  • oregano uscat
  • piper
  • ceapa verde
  • 500 gr paste scoici
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 foaie dafin
  • 1 lingurita miere
  • 4 linguri ulei masline
  • 200 gr rosii tocate fara coaja [ din conserva ]
  • busuioc verde
  • parmezan , cascaval razuit-optional
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu piept de curcan:

Pieptul de pui portionat l-am dat prin amestecul de iaurt , mustar , sare , piper si oregano uscat . L-am copt  cu ceapa verde deasupra pus in tava tapetata cu hartie de copt .

Pastele le-am fiert in multa apa cu sare si apoi le=-am scurs .

Am curatat si spalat ceapa si ardeiul rosu .

Am tocat legumele si le-am calit in ulei . Am adugat rosiile ,frunza de dafin , sare , miere .

Sosul se da in clocot 5 minute  impreuna cu busuioc verde tocat si pieptul de curcan tait fasii mai inguste .

Serviti pastele calde cu sos si carne .

Decorati cu busuioc verde .

TIPS-URI

1

Fierbeti pastele mai putin decat este indicat pe ambalaj daca vor fi servite cu sos .

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu piept de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Rocsi 1

06.03.2015, 21:06

dantes 1

07.03.2015, 07:47

Foarte bune!

geoline 1

07.03.2015, 19:30

Oricum a iesit ceva bun)

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu resturi de friptura