Tagliatelle cu varză călită și brânză de capră cu verdețuri

de Panacris in Paste, 27 Mai 2013 | 4181 vizualizari

 

Am rămas setată pe brânză;) Am înnobilat clasicii, tăițeii cu varză;)

 

INGREDIENTE

  • tagliatelle cu ou cca. 400 g,
  • varză nouă 1 bucată,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • ulei de măsline,
  • brânză de capră Delaco cu verdețuri.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu varză călită și brânză de capră cu verdețuri:

 Varza se curatムde frunzele veștejite și se taie fideluță cu rindeaua sau robotul de bucătărie! Atenție, nu se freacă varză cu sare!!! 

 Într-un ceaun sau un vas cu fundul gros se pune uleiul la încins, se adaugă varză fideluta și se lasă la călit la foc mic, până se aurește, atenție se amestecă mereu că să nu se ardă. Se amestecă ușor, se asezonează de sare și piper.  Între timp se fierb tagliatelele în apa cu puțină sare, conform indicațiilor de pe ambalaj. După ce au fiert se strecoară, se trec pe sub un jet de apă rece și se lasă la cald, acoperite.  

 Se montează o farfurie dupムgustul/imaginația, fiecăƒruia, cu paste, varzムși rondele de brânzムde caprムcu verdețuri de la Delaco, stropită cu puțin ulei de măsline;) Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu varză călită și brânză de capră cu verdețuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

simona72 1

29.05.2013, 22:43

Imi place tare mult!!!! Si la noi se fac taitei cu varza!!!

ionela2682 1

30.05.2013, 10:42

Krystyan Trendy 1

29.10.2013, 06:30

interesanta reteta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

ieri la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

ieri la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu pui, legume si branza de burduf, in lapte