Am rămas setată pe brânză;) Am înnobilat clasicii, tăițeii cu varză;)
Varza se curată de frunzele veștejite și se taie fideluță cu rindeaua sau robotul de bucătărie! Atenție, nu se freacă varză cu sare!!!
Într-un ceaun sau un vas cu fundul gros se pune uleiul la încins, se adaugă varză fideluta și se lasă la călit la foc mic, până se aurește, atenție se amestecă mereu că să nu se ardă. Se amestecă ușor, se asezonează de sare și piper. Între timp se fierb tagliatelele în apa cu puțină sare, conform indicațiilor de pe ambalaj. După ce au fiert se strecoară, se trec pe sub un jet de apă rece și se lasă la cald, acoperite.
Se montează o farfurie după gustul/imaginația, fiecăruia, cu paste, varză și rondele de brânză de capră cu verdețuri de la Delaco, stropită cu puțin ulei de măsline;) Poftă bună!