Paste cu felii sunca cruda

de Mirela Suba in Spaghete, 5 Noi 2013 | 5430 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pungi de paste (taitei de casa lati)
  • 400 gr felii sunca cred
  • Grand Cucina (smantana pt paste)
  • smantana grasa de 15 % grasime
  • ulei de masline
  • 3 capatani de usturoi
  • 700 gr cascaval Rucar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu felii sunca cruda:

Pastele se pun la fiert cu un praf de sare.

Felii de sunca cred se taie felii de dimensiunea de 1 cm.

Cascavalul se rade. Usturoiul se taie marunt sau se da prin masina de pisat usturoi.

Intr-o tigaie se pune ulei de masline(cativa stropi) apoi se pune usturoiul si felii de sunca cruda,se prajesc si apoi se ia de pe foc si se pun peste pastele fierte si strecurate de apa. Apoi se adauga jumatate din cascavalul ras.

Intr-o alta tigaie sau se poate folosi aceeasi tigaie se pune o jumatate de lingura de ulei da masline si se pune smantana pt paste, Grand Cucina si se amesteca, apoi se adauga restul de cascaval si dupa ce s-a topit se adauga peste pastele si felii de sunca. Se amesteca si se spune in farfurie.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu felii sunca cruda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Paste cu sunca si branza Emmentaler