Spaghete Bologneze

de simona72 in Spaghete, 7 Oct 2013 | 11202 vizualizari

 

Dupa atata pizza merge si ceva paste, nu????:))

 

INGREDIENTE

  • 200 gr piept de pui
  • 1 ceapa mica
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceasca suc de rosii
  • 2 lingurite pasta de gogosari
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
  • 1/2 lingurita oregano si busuioc uscat
  • un strop de sos PiriPiri sau orice sos iute
  • 100 gr spaghetti subtiri
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete Bologneze:

Punem uleiul la incins intr-o tigaie si adaugam carnea tocata. Amestecam mereu sa se desfaca carnea si sa se prajeasca uniform. Dupa ce nu mai este nici o bucatica de carne albicioasa, adaugam ceapa taiata marunt si usturoiul si le lasam sa se caleasca. Adaugam sare si piper dupa gust, sos iute, mirodeniile, pasta de gogosari si sucul de rosii. Lasam sa fiarba pana carnea este facuta si sosul a mai scazut.. Fierbem pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Strecuram pastele, servim rotocoale de paste cu sos de rosii si carne deasupra. Simplu si delicios.

Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

putem sa radem putin parmezan sau cascaval deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete Bologneze" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu fructe de mare