Paste cu ciuperci de roua

de Valclaudia in Paste, 17 Mar 2017 | 2942 vizualizari

 

reteta de post

 

INGREDIENTE

  • 300 gr paste fara ou
  • 200 gr ciuperci de roua congelate
  • o bucatica de cca. 10 cm praz verde
  • 1 ardei rosu
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ciuperci de roua:

Punem la fiert pastele, in apa clocotita cu sare si le fierbem cat scrie pe ambalaj.

Le scurgem apoi si le acoperim pana preparam ciupercutele. 

Spalam prazul, il taiem rondele, il punem in tigaie alaturi de ciupercutele congelate si de ardeiul rosu (eu tot congelat am folosit); adaugam sare si piper dupa gust. Lasam legumele cateva minute la gatit, mai exact, pana se evapora apa lasata de legumele congelate.

Peste ciuperci adaugam pastele fierte si scurse de apa, amestecam, portionam si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ciuperci de roua" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos de dovlecei