Paste picante cu carne tocata

de -Licurici- in Paste, 21 Feb 2017 | 3576 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g paste
  • 400 g carne tocata de vita
  • 1 ceapa rosie
  • 1 conserva fasole rosie
  • sare
  • piper
  • fulgi de chilli
  • oregano
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste picante cu carne tocata:

Se pune apa la fiert si se pregatesc pastele, conform indicatiilor de pe ambalaj.

Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei. Se adauga carnea tocata, 2-3 linguri de apa de la paste, sare piper, fulgi de chilli si se fierbe cateva minute, pana scade apa.

Fasolea rosie se scurge de apa din conserva, se spala, apoi se pune peste carne. Se amesteca, apoi se adauga o lingurita de oregano.

Se pun si pastele fierte, se amesteca si se mai lasa 1-2 min pe foc.

 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste picante cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Spaghete carbonara, reţetă italiana