Paste cu chiftelute in sos de rosii

de ionela2682 in Paste, 26 Feb 2012 | 4208 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru chiftelute :
  • 500 g carne tocata
  • 2 oua
  • patrunjel verde
  • 2-3 catei de usturoi pisati
  • 1 cartof
  • 1 felie de paine
  • sare si piper
  • faina
  • Pentru sos:
  • o ceapă albă
  •  o conservă de roșii decojite
  •  usturoi
  • paste fainoase 500g
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu chiftelute in sos de rosii:

Reteta de chiftelute o puteti gasi aici: http://www.bucataras.ro/retete/chiftelute-la-cuptor-30070.html

Sosul:

-ceapa taiata marunt se caleste in putin ulei,adaugam rosiile din conserva(450 g ) si  chiftelutele , le lasam la foc mic cam 10-15 min ,la final adaugam usturoiul zdrobit ,saram si piperam dupa gust.

Pastele le fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj in apa cu sare.

Servim pastele cu o cantitate suficienta de sos si chiftele  calde.

Pofta mare!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu chiftelute in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Sim0na 1

27.02.2012, 10:43

Sambata imi propusesem sa fac si eu chitelute cu sos, dar binenteles cand am ajuns in bucatarie am schimbat meniul Dar weekendul viitor nu ma las! Pana atunci ma servesc virtual de la tine!

MotanLaOale 1

27.02.2012, 19:32

bun bun

dakris 1

08.03.2012, 08:37

Super!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]