Paste cu carne tocata

de -tony- in Paste, 6 Sep 2012 | 3366 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr paste
  • 150 gr carne tocata
  • 1/2 ardei
  • 1/2 ceapa mica
  • 1 catel usturoi
  • 3 linguri smintina
  • 2 linguri bulion
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu carne tocata:

Se pun pastele la fiert conform indicatiilor de pe ambalaj. Intr-o tigaie cu putin ulei se caleste ceapa, usturoiul si ardeiul tocat marunt. Se lasa la calit, dupa care se adauga carnea tocata. Se lasa 5 minute si apoi se adauga bulionul. Cand sosul cu carne tocata este gata se adauga pastele si se amesteca bine, dupa care se adauga smantina. Se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos de vin