Paste chinezesti cu ciuperci si alge

de Mirela_Tilvescu in Paste, 5 Aug 2012 | 6784 vizualizari

 

Este o reteta chinezeasca delicioasa si sanatoasa.

 

INGREDIENTE

  • 250 g de paste chinezesti cu ou
  • 1 ceapa mare
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 morcovi potriviti ca marime
  • 50 g ciuperci shitake( se pot folosii de altfel orice fel de ciuperci)
  • 20 g alge wakame
  • 3 oua
  • 2 linguri sos de soia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste chinezesti cu ciuperci si alge:

Intr-un wok se incinge uleiul de masline,apoi se pune ceapa taiata in rondele si usturoiul si se calesc cateva minute.Intre timp se taie mocovul in fasii subtiri si se pune peste ceapa,apoi ciupercile feliute.Dupa ce algele au stat in apa 2 minute,se scurg si se calesc cu celalalte legume.Se bat ouale si se pun peste legume amestecand  continuu.Pastele fierte( conform instructiunilo de pe ambalaj) se surg si se amesteca cu legumele si ultima oara se adauga sosul de soia.

Se pot servi ca fel principal sau ca si garnitura.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste chinezesti cu ciuperci si alge" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu ciuperci si sos de smantana si cascaval