Rosii umplute cu paste

de ianculubita in Paste, 22 Oct 2015 | 3361 vizualizari

 

Sa profitam de aceste rosii,acum cat mai sunt gustoase
Ingredientele pentru aceasta reteta,sunt in functie de numarul de persoane si de cate rosii doriti sa le puneti pe farfurie;puteti dubla cantitatile in functie de nevoi

 

INGREDIENTE

  • 4 rosii mai mari
  • 100g paste mici(de copii)
  • 50g cascaval
  • 50g mozzarella
  • 50g parmezan ras
  • 2 oua
  • 1lingurita unt
  • cascaval feliat
  • sare
  • piper
  • verdeata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu paste:

Rosiile taiate un capacel care se pastreaza,iar cu o lingurita se scoate miezul si se pun cu gura in jos sa se scurga bine;in acest timp,se pun pastele la fiert in apa cu putina sare 4min,apoi se scurg;intr-un castron se bat ouale,se amesteca cu sare,piper,cele trei branzeturi rase,verdeata tocata marunt,pastele scurse iar dupa omogenizare se umplu rosiile,se pun in tava pe hartie de copt,deasupra cate un cubulet de unt,o felie de cascaval si se lasa la cuptor 30min

Se servesc pe farfurie cu capacelul de la rosie,deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu paste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de măsline - Rapidă, gustoasă și fără coacere

ieri la 10:25

Salata broccoli

de MarioC 1

pe 12.08 la 20:05

Placinte cu branza dulce - Bune ca la mama acasa

de laura_n 7

pe 12.08 la 13:58

Tiramisu Raffaello - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

pe 12.08 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu ton si hribi