PASTE CARBONARA

de Aletta in Paste, 2 Dec 2015 | 4518 vizualizari

 

Imi plac foarte mult pastele, in special,carbonara. Imi prepar cam o data pe saptamana.De aceasta data am inlocuit spaghetele cu niste paste tricolore de la Lidl,foarte bune.  Va invit sa le incercati!

 

INGREDIENTE

  • o punga de paste tricolore de 500 g.
  • o ceapa
  • ulei de masline
  • kaizer afumat
  • 1 galbenus de ou
  • 2-3 linguri de smantana
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • parmezan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA PASTE CARBONARA:

Se pun pastele in apa care fierbe cu un pic de sare si un strop de ulei.

Se scurg si se lasa deoparte.

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit cu foarte putin ulei de masline,se pune si kaizerul afumat si se adauga smantana amestecata cu galbenusul de ou,sare si piper.

Se toarna pastele peste si se amesteca ,

Se mai lasa 2-3 minute la foc mic si se trage deoparte.

Se presara busuioc si parmezan.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

se adauga un strop de ulei in apa in care fierb pastele pentru a evita lipirea

Daca ti-a placut reteta noastra "PASTE CARBONARA" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

mirela0911 1

03.12.2015, 14:45

Bune pastele!

Aletta 1

03.12.2015, 16:52

Ma bucur mult ca va place

Gherca Daniela 1

04.12.2015, 14:10

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Penne carbonara, reteta simpla si rapida, reinterpretata cu succes