Paste Carbonara

de Raisha in Spaghete, 24 Ian 2015 | 9020 vizualizari

 

De aceasta data am ales pastele carbonara, ceva la indemana oricui. De aceea va invit sa ma urmati si sa incercati si voi reteta! Succes!

 

INGREDIENTE

  • - 400 g paste
  • - 200 g pastrama de porc/kaizer
  • - 3 oua
  • - 200 g smantana
  • - 100 g parmezan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste Carbonara:

Intr-o tigaie se prajeste usor pastrama sau kaizerul. Separat intr-o craticioara batem ouale si adaugam smantana din belsug amestecand usor si incorporam si parmezanul. Aceasta compozitie o adaugam pe foc peste carnea rumenita din tigaie. Lasam ca acest sos putin pe foc amestecand continuu pana se formeaza un sos.

Separat fierbem pastele conform timpului indicat pe ambalaj avand grija sa nu se prinda de tigaie amestecand usor din cand in cand.

Dupa ce pastele au fiert le scurgem, le clatim putin cu apa rece, le strecuram si le amestecam cu sosul format.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste Carbonara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spaghetti Carbonara