Ce-mi plac pastaile proaspete !!!
De data aceasta aveam jambon sec afumat, un pic de mozzarella si am facut o mancare chiar gustoasa.
https://www.blogulluicatalina.com/2020/09/pastai-verzi-cu-jambon-sec-si-mozzarella.html
Curatati si spalati pastaile verzi.
Intr-o oala adanca puneti la fiert o cantitate mare de apa cu sare.
Adaugati pastaile spalate si curatate. Fierbeti la foc potrivit timp de 15 minute.
Scurgeti-le si puneti-le sub un jet de apa rece.
Intr-o tigaie adanca puneti la prajit in uleiul incalzit ceapa taiata marunt cu usturoiul tocat, cu jambonul taiat bucatele si cu un pic de paprika .
Colorati ceapa, adaugati apoi pastaile scurse si sotati cateva minute.
Puneti smantana, apoi mozzarella si amestecati.
Adaugati sare, piper. Amestecati si lasati sa scada apa cateva minute. Serviti-le calde.