Pasta de ton cu sfecla si catraveti murati

de mihaelar63 in Ton, 13 Dec 2012 | 4677 vizualizari

 

Mi-a fost dor de pasta de peste . Dar bineinteles ca am mai schimbat la reteta cate ceva . Pasta aceasta de peste merge ca gustare , mic-dejun , tartine festive .

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva ton in saramura
  • 100 gr peste afumat
  • 150 gr margarina
  • 100 gr sfecla rosie fiarta
  • 1 castravete murat
  • 1 fir de ceapa verde
  • 1 lingura mustar Dijon
  • 1/2 lingurita praf usturoi
  • 1/2 lingurita zeama lamaie
  • 50 ml ulei de samburi de struguri
  • Masline , ardei ptr . decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ton cu sfecla si catraveti murati:

Margarina se scoate din frigider sa se inmoaie .

Tonul se scurge de saramura

Sfecla , ceapa si castravetele se taie foarte marunt ..

Se amesteca toate ingredientele cu mixerul , adaugand uleiul la sfarsit .

Serviti pe tartine de paine integrala prajita , decorate dupa gust si imaginatie .

TIPS-URI

1

Uleiul de samburi de struguri adaugat la sfarsit face pasta incredibil de fina si pufoasa .

2

Sfecla rosie ii confera o frumoasa culoare .

3

Castravetele si sfecla , ofera un contrast-surpriza de texturi .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ton cu sfecla si catraveti murati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

RuxyRux 1

13.12.2012, 23:15

Mmmm....ca buna trebuie sa mai fie!

deyutzky 1

14.12.2012, 22:54

arata tare bine

Satisfyyourcravings 1

16.12.2012, 12:39

Ce prezentare ludică! Îmi place!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de ton