Foietaj cu ton

de - Andreea - in Ton, 3 Apr 2014 | 12055 vizualizari

 

Se stie ca seara pozele nu ies ca de revista :))) ... dar va asigur ca reteta este absolut delicioasa !!! Merita incercata !

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj
  • 200 gr ton in ulei masline
  • 150 gr porumb dulce
  • 1/4 ceapa
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu ton:

Scoateti foietajul din timp pentru a putea ajunge la temperatura camerei .

Ceapa o tocam cat mai marunt si o calim in putin ulei de masline.Adaugam tonul si porumbul dulce .LAsam sa se caleasca impreuna amestecand de cand in cand cu o lingura de lemn.

Intindem foaia de foietaj si o impartim in trei parti ( insa fara a taia aluatul ) .

Partile exterioare le taiem in fasii.

Punem in mijloc umplutura cu ton si alternam cu fasiile de foietaj

Punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dal la cuptorul incins in prealabil la 200 grade pentru 15-20 minute.

Este bun atit cald cat si rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

- Andreea - 1

03.04.2014, 18:48

Merisor 1

04.04.2014, 08:20

Cat de bine arata!

- Andreea - 1

04.04.2014, 19:55

Meri ... muah

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu ton