Pasta de peste cu feta

de Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii in Aperitive / Garnituri, 2 Mar 2013 | 4618 vizualizari

 

Pestele l-am amestecat pentru a obtine o crema, cu feta pe care imi place nespus de mult s-o combin cu paste-crema din ton si sardine, la care vin adaugate cateva condimente si putin iaurt grecesc. Se poate adauga si chili, sau boia de ardei, lime sau lamaie si ceapa rosie sau si mai bine, verde cand sezonul ne permite. La final, se pune piper, mult piper si se serveste unsa pe chifle cu seminte.

 

INGREDIENTE

  • - o conserva de sardine in suc propriu sau in ulei;
  • - o ceapa rosie;
  • - un lime;
  • - boia de ardei;
  • - 100 grame feta;
  • - 2 linguri iaurt;
  • - sare de mare;
  • - piper sichuan.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de peste cu feta:

Scurgeti uleiului din conserva si pasati sardinele cu furculita, intr-un bol. Adaugati feta si amestecati vine pana se incorporeaza cu pestele. Stoarceti lime si continuati sa amestecati. Taiati ceapa si adaugati in pasta. Puneti si condimentele si la final iaurtul, mai amestecati o data bine si serviti cu paine prajita sau paine cu seminte.  Puteti obtine aceeasi pasta, punand toate ingredientele intr-un blender, mai putin ceapa care o taiati si o adaugati in pasta de peste la final.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de peste cu feta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

03.03.2013, 11:52

E foarte bun Cris

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

03.03.2013, 11:54

Multumesc Mutulica, ma pricep la inventat si la inovat retete traditionale, nu le fac niciodata in mod traditional. Asa incat uneori retetele imi ies geniale, alteori au un aspect ce lasa de dorit, insa gustul ramane tot de nerefuzat

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

03.03.2013, 11:54

Multumesc panacris

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de peste