Pasta de peste

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 13 Iun 2013 | 12577 vizualizari

 

Este un aperitv care-mi aduce aminte de copilarie....

 

INGREDIENTE

  • 1 peste macrou afumat
  • 1 conserva de peste in ulei(macrou fara oase)
  • 1 pachet de unt
  • sare
  • sucul de la 1/2 de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de peste:

Pestele afumat il curatam de oase si piele, il rupem bucati si-l punem in robotul de bucatarie. Il maruntim bine de tot, adaugam si pestele din conserva, le maruntim impreuna, adaugam la urma si uleiul din conserva si le mai pasam pe toate. Untul moale de la temperatura camerei, il mixam pina devine spuma, adaugam cite o lingura din compozitia de peste, mixam pina terminam tot pestele. Condimentam dupa gust cu sare si suc de lamaie.Ornati dupa preferinte, eu am folosit feliute de masline kalamata.

Serviti cu paine proaspata de casa sau paine prajita.

Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

se poate aduga ceapa tocata marunt

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

Lavinia 1

13.06.2013, 13:38

Ce buna e pe paine prajita

Anett 1

13.06.2013, 14:29

hmmm buuuna

Sim0na 1

14.06.2013, 10:26

Foarte buna pasta!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de cartofi cu somon afumat - Simplă și gustoasă

ieri la 09:30

Batoane simple cu mac - Gustul reinventat al copilăriei

pe 29.01 la 10:52

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de peste