Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de pana_luminita in Peste, 18 Noi 2009 | 11449 vizualizari
rapid si gustos :)
1
Bucataras incepator
Taguri: pasta de peste, aperitiv de craciun, retete craciun, retete Peste
se fierbe cartoful in coaja , si oul se fierbe, dupa toate ingredientele sunt puse in robot si se mixeaza pana iese o pasta
eu pun doar frunzele de la patrunjel fara codita :0
2
lamaia este curatata de coaja
de bucatarasa 1
de katty 7
de ianculubita 6
de laura_n 7
arakelian 1
nu am facut niciodata cu ton la conserva- pana acum faceam cu peste afumat. O sa fie dementiala de Craciun!
TRIMITE COMENTARIU
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 08:50
ieri la 10:57
pe 01.11 la 20:20
pe 01.11 la 17:47
pe 01.11 la 14:05
7 comentarii
6 comentarii
5 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
MotanLaOale
Panacris
RODIMUR
laura 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
mihaelar63 9
1000 puncte
Andra_Constantinescu 6
Rocsi 9
500 puncte
vasimur 4
251 puncte
Adi 1
200 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de RODIMUR 8
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!