Lapti pane

de Bunica in Peste, 24 Oct 2016 | 11226 vizualizari

 

Surpriză, surpriză, surpriză! Ce este mai frumos decât, ca băiatul tău să-ți cumpere ce știe că-ți place? Băiatul meu mi-a cumpărat sâmbătă lapți de pește...................o frumusețe! Eram foarte obosită, dar n-am pregetat să pregătesc frumusețea de lapti.

 

INGREDIENTE

  • 500 g. lapți
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • condimente arăbești de pește
  • făină
  • ulei pentru prăjit
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lapti pane:

Spală lapții și lasă-i pentru 15 minute în apă cu sare.

Scurge apa, usucă lapții cu șervețele absorbante.

Sărezi, piperezi și condimentezi lapții.

Pune făina într-o farfurie în care să tăvălești lapții.

După ce ai dat lapții prin făină îi dai prin oul bătut cu sare.

Ia o tigaie antiaderentă în care pui uleiul la încins.

Pui lapții în uleiul încins și-i prăjești pe ambele părți până devin aurii.

Scoți lapții prăjiți pe șervețele absorbante.

Se servesc cu garnitura agreată .

Poftă bună!

TIPS-URI

1

Am servit lapții cu condimente de pește și sos de rodii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lapti pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

CameliaR 1

24.10.2016, 22:44

Cred ca sunt buni.

AndrutzaP 1

24.10.2016, 22:54

nu am mancat pane, dar cred ca sunt buni

MotanLaOale 1

25.10.2016, 00:02

buni buni

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Novac in crusta crocanta