Pasta de oua

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 2 Mai 2011 | 4065 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • oua fierte,
  • ceapa verde,
  • ulei,
  • sare,
  • piper.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de oua:

Pisam ouale fierte,taiem ceapa verde marunt si le amestecam. Condimentam cu sare si piper dupa gust si frecam cu ulei pana devine o pasta numa' buna de uns pe paine. Se serveste cu salata de cruditati. Pofta Buna !!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de oua" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Mihaela11_jo 1

03.05.2011, 23:53

Foarte buna
Cand eram la scoala primara si mergeam in excursii mama ne-o facea , dar in loc de ulei toca putina slaninuta prin masina de carne
Amintiri..amintiri...

mimmi 1

05.05.2011, 18:52

adry88 1

06.05.2011, 10:49

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Icre prajite cu oua