Conopida cu maioneza

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 2 Iul 2013 | 10014 vizualizari

 

... cu scuzele de rigoare ca am imprastiat miros de usturoi pe site.... Cine se incumeta sau pofteste la o portie este servit.....

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata conopida de cca 700 gr
  • maioneza (dintr-un galbenus crud si 100 ml ulei)
  • 1 lingura mustar frantuzesc (cu bobite intregi)
  • 1 legatura de marar verde tocat
  • 3 catei de usturoi (pisati)
  • sare si piper dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu maioneza:

Spalam si fierbem conopida in apa cu sare cca 30 min. O lasam la scurs si racit.

Facem maioneza dintr-un galbenus crud, un varf de cutit sare de lamaie, 100 ml de ulei si jumatate de lingurita de mustar.

Dupa ce s-a racit, zdrobim conopida cu furculita, o amestecam cu maioneza, condimentam, adaugam usturoiul,mustarul frantuzesc si mararul tocat si servim cu legume proaspete.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu maioneza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de conopida cu sunca si maioneza de casa