Pasta de leustean

de Lau in Sosuri, 22 Ian 2021 | 4341 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 castron mare de leustean
  • 4 linguri sare
  • 100 ml ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de leustean:

Leusteanul il spalam bine si il lasam sa se scurga de apa.

Ii rupem frunzele de pe tija si le punem intr-un bol mai mare impreuna cu sarea.

Acum daca dorim putem folosi blenderul pentru a le pasa sau robotul de bucatarie,

Eu am folosit robotul ca era la indemana,cand pasta este finasi omogena adaugam 70 ml ulei(eu am adaugat de masline) si mai pisam cca 3  min.

Punem pasta in borcane(eu am folosit caserole pentru ca am congelat pentru iarna)adaugam un strat de ulei deasupra si capsam borcanele.

Pastram barcanele in frigider.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de leustean" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Reteta de supa tatareasca de berbecut -Shurpa