Pasta de gogosari si ardei pentru iarna

de alinutzika in Conserve, 25 Aug 2011 | 13746 vizualizari

 

Buna la iarna pentru ciorbe, tocanite, etc.

 

INGREDIENTE

  • gogosari
  • ardei capia
  • sare grunjoasa
  • ulei
  • conservant
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de gogosari si ardei pentru iarna:

Se curata de cotor ardeii si gogosarii si se dau prin robot sau masina de tocat .

Se pun la foc mediu, cu putin ulei. Se lasa la calit aproximativ o ora. Se sareaza si apoi se adauga conservantul. Se amesteca bine si se ia de pe foc. Pasta rezultata se pune fierbinte in borcane curate, care apoi se intorc cu capul in jos pentru 5 minute. Se baga apoi repede in paturi si se lasa acolo, bine acoperite pana se racesc, adica, cam pana a doua zi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de gogosari si ardei pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei copti la borcan