Pasta de gogosari

de alexandrinapop in Conserve, 26 Aug 2011 | 15801 vizualizari

 

E extraordinar de buna se poate consuma in diverse mancaruri, sau in loc de ketchup.

 

INGREDIENTE

  • 12 gogosari
  • 12 ardei kapia
  • 6 ardei iuti ( sau 8 in functie de cat vreti sa fie de iute)
  • 1 telina potrivita ca marime
  • 6 rosii
  • 150 gr zahar
  • 4-5 linguri de otet ( dupa gust)
  • sare grunjoasa 1 lingura
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de gogosari:

Se toaca ardeii kapia, gogosarii, ardeiul iute , telina, rosiile se decojesc si se toaca. Se pune pasta la foc mic , apoi se adauga zaharul, otetul si sarea. Se lasa sa fiarba pana cand scade la jumatate din cantitatea pusa la foc, apoi se pune in borcane si se da dust uscat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de gogosari" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogasari in otet (reteta Motan)