Pasta de fasole pastai

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 22 Aug 2011 | 10325 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 g fasole pastai
  • 2 linguri maioneza
  • marar
  • sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de fasole pastai:

Rupem capetele pastailor,le spalam si le punem la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert se strecoara si se lasa la racit. Se dau prin masina de tocat,se amesteca cu maioneza,marar tocat si sare daca mai trebuie ! Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de fasole pastai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

babi5 1

22.07.2013, 16:58

Ce bine merge cu un picut de pine prajita si rosii din gradina si daca se poate si-u ardeias iute ..

sebirizescu 1

22.07.2013, 21:47

nilgun 1

22.07.2013, 22:49

nu am mai mancat asa ceva...cu siguranta delicios

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasole pastai cu maioneza