Pasca cu branza si stafide

de Gherca Daniela in Dulciuri, 29 Mar 2016 | 3023 vizualizari

 

O pascuta tare buna, delicioasa si cu ingrediente la indemana!

 

INGREDIENTE

  • 350g aluat de cozonac
  • 350g branza de vaci
  • sare
  • 3 oua + un albus de ou
  • esenta de vanilie
  • zahar dupa gust
  • stafide
  • 1 galbenus de ou pentru uns
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu branza si stafide:

Branza de vaci o amestecam cu sarea, zaharul, ouale si esenta de vanilie. Dupa ce am omogenizat bine totul adaugam si stafidele pe care le-am fiert putin in apa cu esenta de rom.
Intr-o tava rotunda de 24cm am pus aluatul de cozonac, pe care l-am intins usor cu mana, de cca. 0.5cm grosime. In mijloc am asezat umplutura de branza, iar surplusul de aluat, l-am dat
peste umplutura, apoi am uns totul cu galbenus de ou. Dam tava la cuptorul incins pana ce pascuta se rumeneste frumos deasupra, cca. 30 minute la foc mediu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu branza si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

COMENTARII (14)

mirela0911 1

31.03.2016, 11:32

Ce-mi place!

Rahela Velicu 1

01.04.2016, 15:49

mihaelar63 1

05.04.2016, 02:56

Buuna !!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară

de RODIMUR 8

ieri la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

ieri la 15:43

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

pe 04.09 la 17:53

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crema de zahar ars