Pasca cu branza si stafide

de adry88 in Prajituri, 23 Apr 2013 | 3709 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 400 g faina
  • 4 galbenusuri
  • 4 linguri de zahar pudra
  • 100 g unt
  • 1 praf de copt
  • zahar vanilat
  • Umplutura
  • 750 g branza de vaci
  • 5 oua
  • stafide
  • 2-3 linguri gris
  • 100 g zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu branza si stafide:

Aluatul-mixam untul cu zaharul,dupa care adaugam galbenusurile si mixam,

Amestecam faina cu praful de copt si zaharul vanilat,si adaugam peste compozitia de unt,framantam o coca elastica,

Acoperim si dam deoparte cat pregatim umplutura,

Umplutura-mixam ouale cu zaharul dupa care adaugam branza si stafidele(care le-am tinut in esente inainte)

Intindem coca intr-o foaie subtire si asezam in tava tapetata cu hartie de copt,(imbracam si pereti la tava)

Presaram gris deasupra si adaugam umplutura de branza

Dam tava la cuptor pana se rumeneste frumos,se lasa sa se raceasca in tava cca 10 min

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu branza si stafide" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pasca cu urda dulce