Pasca cu branza

de gaby_gabytza in Dulciuri, 4 Mai 2013 | 2406 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 1 cub drojdie proaspata
  • 1 praf de sare
  • 5 linguri zahar
  • 200 ml lapte
  • 3 linguri untura sau 50 g unt
  • 2 galbenusuri
  • coaja de lamaie
  • Umplutura
  • 500 g branza de vaci proaspata
  • 3 oua
  • 5 linguri cu smantana
  • 100 g zahar
  • pulpa de la 2 portocale
  • Uns
  • 2 oua
  • 1 zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu branza:

Aluat-amestecam faina cu sarea, zaharul, coaja de lamaie, dupa care adaugam drojdia dizolvata in putin lapte caldut, untura, galbenusurile si treptat laptele. Framantam o coca nelipicioasa si acoperim, apoi lasam la dospit 1 ora

Umplutura-Branza de vaci o amestecam cu zaharul, pulpa de portocala, amestecam smantana cu ouale batute si adaugam peste branza amestecam bine si dam la frigider.

Intindem coca intr-o foaie subtire si rotunda, asezam in tava tapetata cu hartie de copt si pe pereti laterali. O intepam cu furculita si adaugam 2 linguri de gris, adaugam umplutura de branza si taiem surplusul de aluat daca ne ramane.

Adaugam ouale batute cu zaharul vanilat deasupra la branza si dam al cuptorul incalzit pana se rumeste frumos (cca 35-40 minute)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

ieri la 10:46

Orez cu lapte - Rețeta delicioasă pentru desertul copilăriei

ieri la 10:38

Pișcoturi de casă - Rețeta simplă și ușoară

ieri la 10:32

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pasca cu aluat