Parjoale din cartofi si cascaval

de InLumeaMea in Aperitive / Garnituri, 15 Noi 2012 | 12896 vizualizari

 

Ceva simplu si bun... :D Am preferat sa pun doar poza de final pentru ca sunt o catastrofa in bucatarie si era prea dezordine in timpul "macelului" :))

 

INGREDIENTE

  • 7-8 cartofi
  • 200 g cascaval
  • 3 oua
  • 300g kaiser (sau sunca afumata)
  • sare, piper (dupa gust)
  • faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale din cartofi si cascaval:

Curatam cartofii de coaja si ii punem la fiert, iar cand sunt gata ii scurgem de apa si ii lasam la racit.

Intr-un castron punem cascavalul ras, ouale, kaiser-ul taiat cubulete mici, sarea, piperul, iar la final punem cartofii dati prin razatoare (dupa ce s-au racit bine). Amestecam totul cu o lingura (sau cu mana). Se imparte pasta obtinuta, iar pe masa presarata cu faina se da forma dorita. Incingem uleiul in tigaie si prajim parjoalele pe ambele parti pana se rumenesc.

Le servim cu paine sau le putem folosi pe post de garnitura. Dar pentru a fi folosite pe post de garnitura le puteti da o alta forma fata de cea data de mine.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale din cartofi si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]