Parjoale din cartofi si cascaval

de InLumeaMea in Aperitive / Garnituri, 15 Noi 2012 | 12979 vizualizari

 

Ceva simplu si bun... :D Am preferat sa pun doar poza de final pentru ca sunt o catastrofa in bucatarie si era prea dezordine in timpul "macelului" :))

 

INGREDIENTE

  • 7-8 cartofi
  • 200 g cascaval
  • 3 oua
  • 300g kaiser (sau sunca afumata)
  • sare, piper (dupa gust)
  • faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale din cartofi si cascaval:

Curatam cartofii de coaja si ii punem la fiert, iar cand sunt gata ii scurgem de apa si ii lasam la racit.

Intr-un castron punem cascavalul ras, ouale, kaiser-ul taiat cubulete mici, sarea, piperul, iar la final punem cartofii dati prin razatoare (dupa ce s-au racit bine). Amestecam totul cu o lingura (sau cu mana). Se imparte pasta obtinuta, iar pe masa presarata cu faina se da forma dorita. Incingem uleiul in tigaie si prajim parjoalele pe ambele parti pana se rumenesc.

Le servim cu paine sau le putem folosi pe post de garnitura. Dar pentru a fi folosite pe post de garnitura le puteti da o alta forma fata de cea data de mine.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale din cartofi si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

pe 25.11 la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]