Parjoale de primavara

de vero_closca in Aperitive / Garnituri, 29 Mai 2010 | 7913 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg carne tocata de porc(sau amestec)
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 fire usturoi verde
  • 1/2 legatura marar
  • 1/2 legatura patrunjel
  • putin cimbru
  • sare
  • piper
  • putina boia iute
  • 1 ou
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale de primavara:

Se amesteca carnea cu verdeturile spalate si tocate fin,cu condimentele si oul. Se amesteca bine si se formeaza parjoalele care se prajesc la foc mediu pe ambele parti. Se servesc calde cu cartofi natur sau piure ,alaturi se o salata.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale de primavara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Rocsi 1

29.05.2010, 19:44

1 si la mine

Bunica 1

29.05.2010, 21:53

Le mananci din ochi, nu alta. , dar ma abtin de la cerut

nadina73 1

29.05.2010, 23:40

ce bine arata 5 furcu si arunca un si la mine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Parjoale de vinete