Eu nu mananc mezeluri decat foarte rar. Cu atat mai mult daca suspectez ca ar fi de pasare. Fac alergie la pielea lor . Un prieten a preparat parizer de curcan si am primit asigurari ca nu ar contine piele. Mi-a venit o pofta nebuna de parizer in ou. Amintiri din vremurile apuse, cand, in loc de snitele, mai mancam si asa ceva. Parizerul era ieftin, doar 28 lei si se mai gasea. Dar cat era de bun !!! N-am mancat asa ceva nici de 20 de ani, asa ca mi-am facut pofta. La tara de origine a retetei, ar trebui scris : Romania comunista :D
Scoateti membrana de pe parizer. Feliati parizerul felii mai grosute. Piperati. Puneti uleiul intr-o tigaie la incins .
Bateti ouale spuma. Sarati. Incorporati o lingura de faina alba. Dati feliile prin faina alba si apoi prin ou.
Prajiti in uleiul incins pe ambele parti. Scoateti feliile de parizer in ou, pe un servetel de hartie pus pe o farfurie, sa absoarba surplusul de ulei .
Serviti parizerul in ou, cat este cald, alaturi de cartofi prajiti si legumele preferate. Pofta buna !!!!