Papricas de porc

de adry88 in Porc, 16 Oct 2013 | 5001 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de porc
  • 2 cepe potrivite
  • 4 catei usturoi
  • 1 lingura boia dulce
  • 2 linguri bulion
  • sare
  • piper
  • Galuste
  • 2 oua
  • 4-5 linguri faina
  • 1 lingurita ulei
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de porc:

Carnea o spalam si o taiem cubulete,

Intr-o cratita adaugam ulei si cand s-a incalzit adaugam carnea si o prajim pe toate partile,

Tocam ceapa marunt si adaugam peste carne,boiaua de ardei,bulionul si amestecam lasam sa se caleasca impreuna dupa care adaugam apa cat sa acopere,

Acoperim cratita si lasam sa fiarba,la foc potrivit,

Galustele-intr-un bol batem cele 2 oua cu sare si piper,adaugam uleiul si treptat faina,amestecam bine,trebuie sa rezulte un aluat mai grosut decat smantana,

Cand carnea este fiarta adaugam  1 cana de apa si cu o lingurita formam galustele,lingurita o trecem tot timpul prin apa,

Lasam sa fiarba cca 15 min(verificam galustele inainte sa oprim focul)

Se serveste cu patrunjel verde tocat deasupra,

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Papricas de cartofi cu carne de porc