Papanasi cu dulceata

de cristinne in Dulciuri, 10 Noi 2010 | 6418 vizualizari

 

Aveam pofta de ceva bun..

 

INGREDIENTE

  • 2 oua;
  • 500 gr: branza vaci;
  • esenta de vanilie;
  • coaja de lamaie;
  • cateva linguri de zahar;
  • o cana faina
  • 3 linguri apa minerala;
  • ulei pentru prajit;
  • smantana pentru decor;
  • dulceata afine si zmeura (asta am folosit eu)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papanasi cu dulceata:

Se amesteca toate ingredientele pentru aluat. Se incinge uleiul bine. Se fac  ineluse cu ajutorul palmelor date prin faina(ca altfel e foarte lipicios aluatul) se face o gaura in mijloc si se pun la prajit. Se fac si bilute simple pentru "capacelele-motz". Se pun pe servetel absorbant si se servesc decorati cu multa smantana si dulceata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Papanasi cu dulceata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Ligia Bxl 1

08.12.2010, 12:02

miam miam ce bine arata

Cris2711 1

11.12.2010, 12:02

cristine de cate ori vin in tara,primul desert trebuie sa fie papanasi,acasa papanasi,la restaurant papanasi,la favorite cu reteta ta

Rahela Velicu 1

07.06.2021, 16:20

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinte cu branza si stafide