Papanasi

de mihasara in Dulciuri, 27 Mar 2013 | 4228 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g branza de vaci grasa
  • 2 oua
  • un varf de cutit de sare
  • un varf de cutit de bicarbonat stins cu lamaie
  • faina unde va in jur de 15 linguri
  • un pliculet de zahar vanilat.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papanasi:

Se pun toate ingredientele intr-un castron si se amesteca energic cu o lingura de lemn pana compozitia nu se mai "lipeste de maini".

Formam bile mari si mici iar pe cele mari le impungerm cu degetul  si rotim pana obtinem o gaura potrivita.

Punem ulei la incins, folosim ulei cat sa fie acoperiti papanasii.

Ii punem in uleiul incins si ii scoatem cand se ridica la suprafata.

Ii scoatem pe o farfurie pe care punem mai multe servetele absorbante pentru a scapa de surplusul de ulei.

Ii servim imbracati in smantana si dulceata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Papanasi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Melci din foietaj cu branza de vaci