Desert budinca de banane si gris cu flori de lavanda

de Bucataras Diana in Dulciuri, 24 Mar 2018 | 2369 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 banane coapte
  • 6 oua
  • 150 g gris
  • 700 g branza de vaci
  • 100 g zahar
  • 2 linguri smantana
  • flori de lavanda (se gasesc la plafar pentru ceai)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert budinca de banane si gris cu flori de lavanda:

Pasam bananele intr-un castron, adaugam branza de vaci, 4 oua, grisul, florile de lavanda si amestecam pana obtinem o compozitie cremoasa. Ungem o tava cu unt, adaugam compozitia si dam la cuptorul preincins la 180 grade. Dupa 10 minute scoatem tava din cuptor si ungem compozitia cu smanatana amestecata cu celelalte 2 oua. Dam iar la cuptor pentru circa 20 de minute, pana se rumeneste frumos.

Servim simpla sau cu dulceata de rubarba (sau orice alta dulceata). Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert budinca de banane si gris cu flori de lavanda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bilute din piscoturi, nuca si ciocolata