Panna Cotta cu sos de caramel

de jolygina in Prajituri, 25 Iul 2010 | 8003 vizualizari

 

este un desert italian, fin şi cremos,

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie mix pentru Panna Cotta de la Dr. Oetker
  • 200 ml lapte
  • 200 ml smantana dulce
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna Cotta cu sos de caramel:

Intr-un vas se amesteca smantana cu laptele si se pun pe foc pana incep sa fiarba. Se ia vasul de pe foc, se adauga continutului plicului cu mix pentru Panna Cotta si se amesteca pana la omogenizare.

se pune vasul inapoi pe aragaz si se fiebe inca 2 minute la foc mediu, amestecand usor.

Panna cotta se toarna apoi in cupe pentru desert si se lasa sa se raceasca 4 ore la frigider. Pentru servire,  se tin cupele 30 de secunde in apa fierbinte si apoi se rastoarna pe farfuriute pentru desert. Se orneaza cu sosul de de caramel din cutie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Panna Cotta cu sos de caramel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

epurasha2bb 1

26.07.2010, 14:30

extraordinar de apetisant!

jolygina 1

26.07.2010, 23:53

da rocsi e ca un fle de butica -crema de zahar ars ,ceva de genu

danis 1

04.08.2010, 17:02

foarte buna

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Caramel Chew Bars